spacer
Borsa de Treball inlingua Mataró
Qüestionari Junior inlingua Mataró
Qüestionari Teens inlingua Mataró
Qüestionari Adults inlingua Mataró
Cambridge English
Trinity College London - inlingua Mataró

inlingua La Riera

La Riera, 13-15 1r

08302 Mataró

Tel: +(34) 93 755 09 81

Fax: +(34) 93 755 09 81

Email: inlingua@inlinguamataro.com

inlingua Via Europa

Via Europa, 181, local 3

ES-08303 Mataró

Tel: +(34) 93 757 65 71

Fax: +(34) 93 757 65 71

Email: info@inlinguamataro.com

Estades a l’estranger

facebook

inlingua disposa de més de 350 centres repartits per més de 40 països. La majoria dels centres, a més, estan situats estratègicament dins les ciutats.

inlingua facilita i organitza estades d’immersió lingüística per estudiar idiomes en qualsevol de les seves escoles: Cheltenham, Edimburg, Londres, Nova York, Vancouver…

Les estades es poden fer durant l’estiu, durant un trimestre o durant tot el curs escolar i es respecta, en cada cas, la continuïtat dels plans d’estudi i dels programes curriculars utilitzats a l’escola inlingua d’origen. Així, es garanteix que la progressió de l’alumne sigui constant i uniforme. Per als més joves, inlingua disposa d’una àmplia oferta de programes a l’estranger que combinen classes amb activitats.

Els cursos d’idiomes a l’estranger són altament eficaços per al món escolar i també per al món professional

Les classes poden ser individuals o en grup. inlingua assessorarà individualment cada alumne per triar l’opció que s’adeqüi millor a les seves necessitats. D’aquesta manera, l’estada li permetrà aprendre ràpidament i eficientment l’idioma.

Per a estades d’estiu a l’estranger i per a campaments d’anglès, inlingua ha arribat a un acord amb Hes idiomas.

Hes idiomas té més de 20 anys d’experiència com a especialista en cursos d’anglès a l’estranger per a adults i joves. Ofereix cursos a Anglaterra, Irlanda, Malta, els Estats Units, Canadà, etc., així com campaments d’estiu per a nens i joves.

Per a més informació: http://www.hesidiomas.com/index.php


facebook
twitter
Social Media
spacer
facebook
spacer
twitter

Ús de cookies

Utilitzem 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. MÉS INFORMACIÓINLINGUA MATARÓ

ACEPTAR